Дурне серце

Ася Кучбик
Дурне моє серце! Його не цікавить,
хто зараз з тобою куштує вино,
з ким вчора заснув і хто стане тією,
з ким завтра прокинешся - це все одно.

Дурне моє серце! Його не обходить,
чи кажеш ти їм те саме, що мені,
чи так само пестиш холодні долоні,
вправляючись вкотре в тій самій брехні.

Дурне моє серце! Одне хоче знати:
коли ти цілуєш обличчя нове,
в очах тих блакитних, зелених чи чорних,
в тих рисах чужих - чи ти бачиш мене?