байця

Елена Томенчук
Пастухи собак ганяють 
 Вівців в купу позбирають .
Ослів в Раду вибирають
і Козли про цеє знають.
Пилу, диму напустили
з Овець шкіру гедь обрили.
Ходять Вівці голі ,босі
і в Ослів зарплати просять.
щей овечих синів 
заберуть в солдати,
а ослячих синів
знову в депутати ......

ЯК ТИ ТЕРПИШ ЗЕМЛЕ- МАТИ????