***

Андрей Алекто
Я колінами на землю стану,
Буду Бога молити і рай,
Щоб забрав кожну людину,
Що померла за Рідний край!

Я зіб'ю до крові руки
О ворожий паркан пліток.
Не забуду і буду чути
Голос в пам'яті холодних кісток!

Не за правду боролись люди
І вмирали не за людей!
Продавали новини "трупи"
Без душі, любові і мрій!

Хай мій голос лине степами
І почує кожен мене:
"Поки Рідна земля під ногами,
Ми безсмертні і горе мине!"