земное ремесло

Анастасия Котюргина
Халодных слоў не разарвеш,
Чужыя сны не дораць спёку.
Бывае так, што ты жывеш,
А ён прадбачаны здалёку.
Ды ў сэрцы свет і хараство,
Яны жывуць сваёй вайною.
Любоў зямное рамяство
Пакуль яна жаданне болю.
20-10