О шостiй годинi вечора

Ася Кучбик
Сірий птах.
Чорна мить.
Білий прапор
майорить.
Рік пустих
течія.
І земля -
нічия.

Ні своїх,
ні чужих.
Птах мовчить.
Вітер стих.
Так скінчилась
вона,
ця триклята
війна.

Що було -
вже нема,
лише пустка
німа.

Рік минув -
сто мине.
Хто згадає
мене?

Хто згадає
тебе?
Птах мовчить.
Вітер дме.