Бумбокс

Августина Май
Хвилюватися немає причин, як дають, то бери
Якщо б’ють, то біжи, кричи.
Технологія проста: ким би ти не став
Зранку встав, присідай до ста і читай устав.
Телебачення і в день і в ночі
Дорогі глядачі, нам сюди надішліть листа
Ми його тут покладем в лото трон
Ви програли, пардон, селяві, і живіть до ста.