У цю хвилину

Лена Грама
Згорнусь тихцем у серця твого,
Задумаюсь...Згорнуся знову.
Й залишусь так,навіки там...
Життя своє,тобі віддам!
За мить життя! У цю хвилину,
Надію маю,-на родину.
  (Понкратова.О.В.)