Дощик

Наталья Светлая 7
Дощик крапає тихенько:
Крап...крап...крап...крап...
Позіха дідусь сивенький
Та й іде у хату спать.

А я спати ще не хочу.
Хіба можна зараз спать,
Коли повнії калюжі
Надворі води стоять?

Я на вулицю біжу
Й по калюжах шльопаю,
І нікому не скажу,
Що бігала...босою.