Гародня

Шостко Виктория
Алень святога Губерта -
Сімволіка Гародні,
У вежах часаў губяцца
Касцелы два бязбронных.

РЭФРЭН:
Гародня, Гародня - квітней жа сягоння!
Маленькі мой Парыж, свой падымай прэстыж!
Гародня аздіная, любы горад мой,
Маленькая Радзіма, край мой...

На дваццаць год старэй Масквы,
З Ліможам пабрацім,
Тут есць касцелы, есць царквы,
Тут хопіць месца ўсім.

Трыста тысяч жыхароў,
Родны горад Гродна,
Шмат аднак тут есць мясцоў,
Сэрцу майму годных...

Мне не трэба пальмаў,
мне не трэба мора,
Мне патрэбен Гродна,
стары родны, мой любы горад...