СЫНУ

Жанна Черноброва
1куплет:

Тиха нiч.
Глибока,  тиха нiч
Тебе сповила сном
Солодким сном.
Нiч свята
Для мене кожна та,
Коли пiд ковдрой мрiй
Спить сину мiй.

Припев

Сину мiй.
Єдиний сину мiй,
Благаю будь живий.
Лиш будь живий.
Мало так лишилось
Цих ночей. Ти вирiс.
Тiльки-но ти вирiс
I Вiйна....

2куплет

Спить мiй син,
А я не сплю над ним.
Молюся всiм богам
I всiм вiтрам.
Чом ростеш?
Чом швидко так ростеш?
Сiмнадцята весна
Й ще не сама....

Припев:

Сину мiй.
Єдиний сину мiй,
Благаю будь живий.
Лиш будь живий.
Мало так лишилось
Цих ночей. Ти вирiс.
Тiльки-но ти вирiс
I  Вiйна....




            23.05.15 г.