Нагадаю

Людмила Мишагина Ми-Шутка
Нагадаю собі про життя,
що воно не повинно водою
протікати крізь пальці спокою,
та зникати кудись в небуття.
Треба кожну краплину нести,
так щоб сяяла наче перлина,
я жива, я звичайна людина,
обіцяю цінити життя.
В мене є, те що Бог мені дав,
щире слово, та воля правдива,
обіцяю, я буду щаслива,
задля тих, хто і щастя не мав.
Нагадаю не раз і не два,
закарбую на камені долі,
буду жити як вітер у полі,
як висока і сильна трава.