Сумую...

Валюша Солнышко Лесное
Я ластівочкою хочу полетіти
Й гніздечко звити в Тебе під вікном.
Співати буду, душу веселити...
Може, почуєш в співі ти моїм
Як я сумую,за Тобою, млію,
Й обняти хочу...Хоч одним крилом..
Але про це, на жаль,я тільки мрію...
Життя нас разом так і не звело...