У вишиванки вбрались

Горбатюк Надежда
У вишиванки вбрались українці:
Малеча, юні, літні і старі.
Цей одяг личить чоловіку й жінці-
Як гідно виглядаєм в ньому ми!

Та прошу я у Бога зовсім інше:
Я прошу дати сильну спрагу нам
По Ньому, по словах Його, що вічні,
Богошукання нації щоб дав.

Народе любий, прошу, зодягнися
У білий одяг - праведність Христа.
І тим, що знаєш Господа, хвалися,
Тим, що відродженою є твоя душа.

...Прийшли ми на роботу в вишиванках:
Чиїсь -дешевші, ось в дорожчій хтось.
А я бажаю перед Богом стати
У білих шатах, що дає Господь!