Пiгмалiонам

Сепаратист Василий Теркин
Всім творцям Галатей - Обережно! - висока напруга
Почуттів та натхнення... Аж хмари дедалі густіше.
Перемога Любові! І майже над Смертю наруга!
Та замість Галатей Франкенштейни виходять частіше...