ФотоMыслеPепортажи по-украински

Русский Росс
ФотоДумкоРепортажі по-українськи
ФотоДумкоРепортажі, українською мовою

1. Руська Матрьошка - Руська Душа
    http://www.stihi.ru/2015/05/27/4477

ФотоДумкоРепортаж (далі ФДР) - репортаж, створений на основі своїх вражень і думок, описаних та записаних на зображеннях. Зазвичай, на фотографіях, зроблених власноруч. Але також і на основі зображень з інтернету. Або комбіновано.
ФДР являє собою також вид репортажу у вигляді коментарів до зображень. Та у вигляді посилань на цікаві статті з відповідної тематики. Посилань в цікаві місця. Та не в ті посилання, що "в Шушенське"! І не в ті місця, що "не настільки віддалені". А в навіть дуже приємні і цікаві подорожі!

Проект є збірником ФДР, з колажами та ілюстраціями автора. Доступ до них вказано відповідними посиланнями. Проект буде рости, вдосконалюватися і поповнюватися новими репортажами, з якими я буду радий поділитися з Вами. У тому числі з Вами, любі Читачі Літературного Клубу "Стихи.ру". А також Твітеру. І не тільки...
Слідкуйте за змінами. Дякую за увагу! Спасибі за Ваші відгуки.
З повагою, Руський Українець