Твоя мова

Хмельницкий Стихи
Більше, ніж друзі та менше, ніж пара.
Ймовірно, буденна, класична запара,
Фолов мі, серце. Пірнай в океани,
Досить ускладнень, будуючи плани.

Геть зволікання, дивись в мої очі,
Сповнені щастям і полум'ям ночі,
Досить терпіння, задовго чекали,
Таких почуттів на Землі ще не мали.

Нишком і тишком, з обіймів кімнати,
Ролі поділені, зірвані грати.
Нікому нічого, жодного слова,
Мовчи. Тепер знаю. Це твоя мова.