Час прыйшоу жаданнi скласцi

Шостко Виктория
Час прыйшоў жаданні скласці:
У кватэру – птушку шчасця,
У падарунак – шклянку ўсмешак.
І  здароўя – як арэшак,
У кішені – торбу жартаў.
І да мэты йсці ўпарта.
Вершадруку з вершаскладам
Крочыць у ногу - усюды ладзiць!
Вось якія пажаданні
Юбіляру на вызнанне.