Кара чачларен сене На татарском языке

Рамиль Хикматуллин Йортсыз
Кара чачларен сене,
Багремне урап ала.
Йорагемне байляр идем,
Назлы чачларен белан...!

Кара козларен сене,
Соек яшларен туга.
Эчар идем яшларенне,
Ярым янымда болсан...!

Кара кирпекларен сене,
Мена бетон донья кара.
Кыяшемне ябып койган,
Кирпекларен соеклем...!

Ак йораген сене гена,
Ак соеген сене гена,
Йорагемда жай тапте.
Кара щибар матурем...!ЙОРТСЫЗ