Вечер

Еленушка Жукова
Вечір повертав додому,
Видно із його оселі
Зорі крізь діряву стелю,
Що змайстрована з соломи.

Білим проблеском майбутнє,
Наче світло у тунелі,
Як криниця у пустелі,
Промайнуло незабутнє.

У птахів зайнявши хисту,
Час проводить паралелі
По мосту із карамелі
До схвильованого міста.

Крізь прозору воду річки
Посміхаються форелі,
Безтурботні і веселі,
Мов герої кінострічки.

Розфарбоване довкілля,
Як малюнок у пастелі,
Від долини і до скелі
Кольорове божевілля.