укр. язык - Старый Львов

Юрий Маркевич
Львів. Старий Львів чудовий!
У собі зберіг життя сторіч...
Я славити його красу готовий,
Но всі слова - нестійка річь.

Красу будівль середньовічних
Не перекажеш на словах.
Як по шляхах межгалактичних
Мандрує місто у віках.

Щоб зрозуміти Львів душею -
Крокуй по вулицям його.
Хай мрією він оживе твоєю.
Віддай йому себе всього.

Тоді ти в мить почуєш шепіт,-
Все розповість він, все як є.
І пролунає містом топіт,
Знай - це історія їде!