укр. язык - Слова любви

Юрий Маркевич
Життя без слів кохання - зовсім не життя,
Але вони, бува, шпигають голки в рану.
Слова спотворують весь сенс, руйнують почуття,
І, звісно, вводять всіх закоханих в оману.

У таємницях душі, як в лабіринтах я блукаю,
Себе не розумія і того, що ти мені казала.
Слова кохання я від тебе чути не бажаю,
Але бажаю, щоб до віку ти мене кохала.