Щоб серце двох нас грiло

Виктория Гребенюк Роженкова
Усе, що хочеш попроси,
Не бiйся, не губися..
Вiддам тобі, цих губ красу!
Ти не лише  дивися..

А нiжно, й лагiдно цiлуй,
Щокою притулися.
І наче теплий вiтродуй-
В менi весь оросися...

Та щоб душа, летiла ввись,
І тiло аж зомлiло ..
До мене любо притулись,
Щоб серце двох нас грiло!
28 05 2015 р
Вікторія Р