Л

Виталий Орловский
Я тобі намалюю зимою
Небеса на твоєму вікні.
Я тебе зачарую весною,
Пробіжу зайченям по стіні.

Я тобі подарую ранок,
Я тебе уночі присплю.
Поцілую тебе наостанок.
Я навіки тебе люблю.