Лиш для тебе

Мариса Порт
Я не знаю з чого почати розмову
З привітання чи одразу зізнання.
У мене відібрало мову,
А всередині лише страх та питання.

Ти на мене дивишся, як і на всіх,
Можливо, так і є - не особлива.
Ще вчора ми і дощ зі стріх
І посмішка твоя незрадлива.

Сьогодні все не так, як було вчора -
Я тут стою, читаю вірші,
Душа моя перед тобою гола,
А ти пішов, бо захотілось тиші.

І то не я, то моє серце лиш для тебе
Боліло, лило сльози та страждало.
І я тебе, як і вчорашнє небо,
Стояла, плакала, чекала.