Тримай

Там Кошка
Тримай того, кому потрібен
І поруч буде він. Не відкидай
Того, хто цінить.
Вперед не заглядай...

На те що буде десь
За іншим поворотом,
Не варто це поламаних сердець.
Ти зрозумієш все..але вже згодом.