Роздилени

Там Кошка
Колись давно так повелося,
Що розділились ми на клани два.
Комусь веденим бути довелося,
В когось ведуча завжди голова.

Минає час...Змінялися століття
Але незмінні залишаються вони:
Те стадо, задоволене лохміттям
І ті, хто завжди будуть на коні.

Один від одного вони залежать.
По - іншому ніколи не було...
І кожний з нас комусь належить
Чи нам належить хтось. Це зло?

Така модель відносин між людьми.
Налагоджена і звичайна. Непомітна.
Одні йдуть в пітьмі,
А інші мають світло...

І буде так, мабуть, завжди,
Доколи  є кого вести...