Моя Украина!

Валерий Матяш
Щаслива і вільна квітуча країна
Якої ніде більше в світі нема
Навіки єдина моя Україна
Ти в кожного з нас немов мати одна
Від краю до краю над жовтим колоссям
Блакитного неба велика краса!
Це наша земля! Тут є наша свобода!
I кращої в світі країни нема!
Де скрізь, мов ознака щасливої долі,
Лунають піснями твої голоси
Яскраві як квіти, як небо прозорі
Де щірая радість у кожній душі!
Велика та мужня щаслива країна
Свята, недоторкана, рідна земля
Безкрайня та вільна- МОЯ  УКРАЇНО!
ТИ В КОЖНОГО З НАС
НЕМОВ МАТИ ОДНА!

********************