Доторкнутися до лiта

Владимир Фадеев
Доторкнутися до літа, в простір неба полетіти
У квітчаних візерунках загубити всі слова
Разом з  Сонцем, білі хмари, -  пригорнути, приласкати
Заспівати пісню щастя, як та квітка лісова

Поруч з вітром стати сильним, міцність гір в себе ввібрати
Ніжність матері відчути від природи та краси
Втамувати вічну спрагу свого пошуку у світі
Від маленької краплинки прохолодної роси