Тво тепло

Мистер Престиж
В тебе є крила,
тож без мене лети,
у мене лиш вітрила,
прошу, їх ти розпусти.

Нагодуй мене,кохана!
Смачніше любові нічого нема,
вилікуй,бо в сердці рана,
крім тебе,воно нікого не прийма.

Ти і біль мій,і натхнення,
тепло і холод в єдиній мікстурі,
занепад, але одночасно спасення,
зухвалість і ніжність в одній натурі.

Ну і що як Сонця не стане?
Твоє тепло значно більше,
твій промінь мене всюди дістане,
з тобою саме краще і водночас гірше.