Чому ще серце одиноко

Паша Дессин
Чому ще серце одиноко
Сумує в безвісті високо?
Мені здалося, що життя
Знайшло мене в твоїх очах,
Пливло в надії відчуття,
Пливло у мріях та в думках.
Одного б разу вистачало
Знайти твої тонкі вуста,
Моє життя й не помічало,
Що в серце впала ця краса.
Чомусь я думаю про тебе
Встаючи рано чи лягаю,
Що ти в житті моїм займаєш,
Чому поглянула на мене?
Чому вуста прекрасні в тебе?..
Можливо ти й не помічаєш,
Що серце у твоїх ногах
Неначе стогне чи вмирає
Та в очі глянути бажає
Нехай торкнуть твої вуста...