Вось i травень

Шостко Виктория
Вось i травень - сапраўдны, вясеннi,
Птушкi ў гнёздах спраўляюць вяселлi.
Навальнiца - зямлi каханка,
Моцны дождж прыносiць з маланкай.
Цуд i казка - яркiя фарбы.
Салаўi - нябёсныя барды.
I жаданне жыць, быць каханай.
Мой цягнiк да цябе едзе ранкам...