Для тебе

Марина Саклакова 2
Ґудзик місяця сяє пломбірною шкірою.
Ніч-арапка вишкірює зуби-зірки.
Подивись: цей вогонь так і дихає силою,
Хоч народжують силу прості сірники.
Той нікчемний сірник розквітає яскраво,
Він живе лише мить… Що є мить для буття?
Ми прозорі метелики в сяйві заграви,
Що згоряють дощенту у вирі життя.
Та нехай. То проста і велична є місія –
Як комета, лишити палаючий слід.
Я згоряю для тебе – і це моя істина,
Бо свічада Любові тримають цей світ.