Колискова

Ладамир Сережень
Ходить сон посеред хати, баю-бай.
Ти скоріше оченята закривай
Сплять зайчата і курчата,
Ведмежата, кошенята,
Спить весь ліс.
Горобці сопуть під стріхой
А метелик - під горіхом.
Сон приніс
Сновидіння в нашу хату,
Де живе людей багато
В тиху ніч.
Лиш синок не засинає,
Мабуть він мене чекає.
Залізай  на піч
Добраніч.