Winter talks

Екатерина Куртекова
I said:

When all around  rotate In sting
I'm drowning in my winter spring.
Who little birdy broke your wing?
Come, share my enternal  spring.

And it sang.

Please harden your heart
Please harden your heart
It s Naked and Wilde
It s Naked and Wilde
Let's make a new start
Let's make a new start
Old Lies are not white
Old Lies are not white.

And it was still singing..