Шлях

Там Кошка
Густими мережами плинуть часи.
Вузькими стежками вкривались ліси.
Часами здавалось, що нікуди йти.
Не так вже і легко шлях свій знайти.

Не варто шукати десь у кущах.
Річкова вода не тільки в дощах.
І місяць ми бачим не лише по ночах.
Але все ж можливо знайти вірний шлях.

Багато загублених в лісі живе.
Покинувши добре шукали нове.
А хтось просто так течією пливе
Бажаючи мати ім'я світове.

Тонути в болоті немає потреби.
Дивитися можна не тільки у небо.
А ті, хто навчилися йти обережно,
Відкриють для себе, що мудрість безмежна.