Tobi

Ямина
Ти не дивись на мене скрiзь тi сльози,
I руки мої більше не чіпай.
В моїй душі такіж грози,
Та більше ти мене вже не благай.

Не можу я вже поряд бути,
Не можу я тебе забути,
А може пройде все як сон,
І я проснусь, почувши рідний тон.

Так хочеться мені тебе забути,
Так хочеться мені просто уснути.
І бачити прекрасні сни...
І як небо очі твої голубі.

05.04.15