Мо р дне село

Анжелика Машина
Моє рідне село

Моє рідне село,
Як люблю я тебе,
Там де краще вино,
Де знаходиш себе!

Де джмелі все гудуть,
На рожевих квітках,
Пісні співаю, у путь,
По кольорових стежках!

Моє рідне село,
Як люблю я тебе,
Де ллється вино,
Там я знаходжу себе!

Як у червні розквітло,
Забуяло пишно, пишно,
Так і моє серце відболіло,
Отут тихо, затишно, затишно!

Моє рідне Криве,
Як люблю я тебе,
Воно особливе, моє,
Неподільне ні з ким і все!                5.06.2015 р.