ХIезиб сабну нуни гьигьбирул гьава

Салим Герейбеков
ДуцIарти дигайли, уркIи буцили,
ХIела сипат баргес ну гьуцIикIулра,
Малтабагу, рурси, пашманварили,
Риганай, хIези тиладивикIулра.

ВегIебшла иш дунъя севан беркIиша,
ХIу агарси гьава сен гьигьбариша?!
ХIела сипат нуни сен хъумартиша,
ХIу агарси гIямру наб седариша?!

Заклизи хIеръасли-хIу бацла шала,
Ванзализир сарри жагал гулвава,
Кьабулдара хIуни дугьби дигайла,
ХIезиб сабну нуни гьигьбирул гьава.

Заклизи хIеръасли-хIу бацла шала,
Ванзализир сарри жагал гулвава.