Ишди дигай, рурси, мадицIахъидгу

Салим Герейбеков
ДуцIарти дигайла мягIна аргъахъес,
АхIерси, риганай, хIези дигулра.
Дила ишди дигай, ахIердарахъес,
Дигайла далуйти, хIед жан дучIулра…

Аркьянгу замана, дусмира дашар,
Кьанни яра жявли хIяндешра ляркьян.
УркIилизи дила, риганай рашар,
Иличила пикри, дила архIякьян.

Заклизиб берхIиван ухулри хIу наб,
Ишди дигай, рурси, мадицIахъидгу.
Пашман мабирахъид, уркIи михъирлаб,
АхIерси, халаси тилади сабну.

Заклизиб берхIиван ухулри хIу наб,
Ишди дигай, рурси, мадицIахъидгу.