Настя

Алим Зелинский
Иер.29:11 Ибо только Я знаю намерения, какие имею
о вас, говорит Господь, намерения во благо, а не
на зло, чтобы дать вам будущность и надежду.
        ***

Ти мріяла часто про щастя,            
Пускала вінок по воді!
Не знала ти Господа, Насте, -
Так мчались літа молоді.

Ти мала сім’ю і родину,
Найкраща була серед краль,
Ростила єдину дитину,
Та в серці гніздилась печаль.

Як пташка, що втратила крила
Й радіти не може весні,
Ти часто в думках говорила:
"Чого ще бракує мені?

Коли всього тридцять од віку
І тіло моє молоде,
Я маю дитя й чоловіка,
Так хто ж тоді радість краде? -

Давай же ми вдвох поміркуєм, -
Почувся їй голос тоді, -
Хто щастя без Мене будує,
Підписує вирок собі!"
        ***
Фото из Интернета.