Для мами

Розалия Бороденко
***
У мiсяця срiбнi струни,
У сонечка-золотi.
I ллються мелодiї юнi
На чистi паперу листи.
Для рiдної мами моєї
Всi кращi на свiтi пiснi,
В словах розкриваю для неї
I мрiї,i душу,i сни…