З любов ю

Валентина Андрущенко Франчук
 
                Коханому  чоловіку
Сидим  із келихом вина,
У теплих ніжачись в обіймах,
Щасливії  удвох сповна
Неначе паримо на крилах.

А соловейко все співає,
          Розхвилювавши серце знову,
Не  підбираючи слова,
Неспішно ведемо розмову.

Немов би не було цих літ
Прожитих разом із тобою,
Цвіте, буя мов горицвіт
Життя навіяне  любов’ю

Літа спливають день за днем,
Та зустріч першу не забути,
А душі нові  почуття
Заполонили цвітом рути.

11.06.2015