Iв..

Александр Ярошевский
той дух гіркуватий
від листя тополі

що знав - то те й коїв

а червень пече нам обоїм

зеленеє літечко
вже й липа квітне
вже й сонце сліпучеє
все вище й вище
а обрій нижче

неначе на гору
спинаємося
серед рівних

у лісі стежиночок
дивних
між стовбурів
довгих

неначе тим лісом
життя добіга моє
вповні -
агов!

...ні.

той дух гіркуватий
від листя
тополі -
в що вірив -
те й скоїв...