Що ж ви зробили з Ненькою, тварюки...

Александр Степанков
 За що тобi отi пекельнi муки?
Що  ви зробили з Ненькою, тварюки?
Княжити в Києвi жиди саджають ката
I з глузду з"iхавши, брати iдуть на брата.
Близнюрство Заходу, кров та руiни Сходу,
В шинок закладено i землю, i свободу,
Тiкають до Європи, до Росii
Хохол - жебрак, украiнка - повiя,
У жовто-синi втоптана онучi,
Це не краiна, а кубло смердюче,
А Божий храм привласнюють поганцi...
Оце, iюди, вам майданнi танцi!
Раби, раби, що сорому не мають,
За вражий шеляг матiр розпинають,
Та вилупкам нiхто не допоможе:
За вбиту Неньку вам - прокляття Боже!