Л ки

Анжелика Машина
Ліки

Ліки в мене є від всього,
Від безсоння, від простою,
Я лікуюсь на природі,
Бережу своє здоров’я !

Це село немов казкове,
Чарівне влітку, пише зимою,
Місце тут загадкове,
Лад в душі моїй і мною,
Можна керувати як Надя,
Мною керує звисока,
Хоч голова гуде і «Гадя»,
Я звусь тоді наверняка!

Це село моя надія,
Тут я серцем відпочину,
Хай розвертаються події,
Цей я край не покину!

Буду працювати на благо,
Всієї дружньої родини,
Я тримаю фіолетовий прапор,
Це любий колір моєї дитини!
Ліки в мене є від всього,
Від безсоння, голови,
Я лікуюсь на природі,
Спробуйте, кажу і ви!                7.06.2015 р.