Двоокис осик

Ицхак Скородинский
Занесений снігом двоокис осик
у вигляді осені нашої...
   
На тліні чорніючих мокрих підталин,
розмитого світла,
неясних сліпих силуєтів...
 
Прорізало сизим ножем,
ізігнутим,
...аркуш.   
В незайманій Книзі Природи.. 
І стали на мить зрозумілі 
мені
...і написи – хмарами в небі залишені. 
...І
І регіт холодних струмків, 
що вщент розплескали тремтячі,
у плесах,
примерзи сонця... 
У відблисках лун,
що несуть від дихання морозного смерть...
 
Всім, всім,
хто  не зможе, 
і хто не посміє
та тож
...не повинен, 
дожити 
до ніжних твоїх пелюстків...

Моя весно!!!