Все родное

Владимир Руденко 2
         
Коли я вїхав в Україну,
Відчув навколо все рідне,
В жнива одягнену країну,
І небо чисте, голубе.

Тут наш народ – моя родина,
Скріплена братством на віки.
Наш дім – це вільна Україна:
Річки, ліси, поля, луки.

Яке воно все серцю рідне,
Не дай господь це загубить.
І кожен з нас повинен гідно
Батьківську землю боронить.
24 січня 2015 року.      м. Київ