злодюги

Александр Кононенко
Чи не час збиратись на майдан?
Що ж собі ви думаєте, стерво?
Чи такі вже в вас сталеві нерви?
Ох, дограєтесь, бо та орда,
Що стояла в чергу на смітник,
Вже не муляє народу очі.
Вже увага до нових співочих.
Зникнете, як Янукович зник.
Наскрізь бачимо отой бардак,
Що мережить злодіїв на касти.
Ти, як що не можеш вже, не красти,
То тікай, бо буде, б**дь, біда.