Лягай думками поруч мене

Женя Ангелов
Лягай думками поруч мене,
Тебе до себе притулю.
Твою печаль німу, скажену
В своїх обіймах утоплю.
Розвію смуток ніжним поцілунком,
Спалю журбу в невпинному вогні,
Ти уяви, що справді все - з малюнку
Нехай прийшов до тебе я у цьому сні.
І хай не поряд зараз я, а десь далеко,
Хай розділяють кілометри нас доріг -
Майну до тебе, мов на крилах, мов лелека,
Й переступлю знов одинокий твій поріг.
В палких обіймах тебе стисну так шалено,
Й не відпущу нізащо в світі вже тепер.
Лягай думками зараз поруч біля мене,
А я думками зігріватиму тебе!!!