Лирика 13, украинский

Павел Байдалюк
Бо немає у Світі країни,
Щоб такими людьми колосилась,
наче подихом вітру єдиним!
у жнива на полях сонця сила.

То степи України з Дніпром гомонять,
Там співають козацькії душі,
З давнини сивини,непохитно стоять
На сторожі добра непорушно!